Party

Min syster fyller 25 och har maskerad fest! Wohooooo


Fin besök!

Så nu har Jag haft mitt fin besök :) Tja tja på er alla där ute.. :)




Hej hej

100% seriöst


Pojkvän sökes!

Nu är det så att min vän Erika behöver en pojkvän som kan få hennes hjärta att smälta. Hon är allmänt trevlig, rolig och hon gillar lammkött ;) Hon tycker om att mysa men är inte lika töntig som mig (Johanna). Stämmer hon in på alla krav du har om din dröm tjej? Kontakta henne då på fb: Erika Piri. Hon får säga vad hon vill om min mys period men den är snart över för jag har tröttnat. Så Erika min sköna höna.. Du kan sluta vara orolig :) Puss!/Johanie

Pojkvän sökes

Jag söker en pojke som kan ta hand om min bästavän Johanna. Hon är extremt äcklig och har nästan aldrig något snällt att säga hon är inte längre en slyna så sluta kalla henne det! För att bli hennes pojkvän ska du helst vara äldre (1995+) och ha en hund. Om du vill vinna hennes hjärta ska du vara jävligt otrevlig och stila med din hund och ditt legitimation. Sex är inte viktigt då hon helst bara vill mysa!
 
 
Ni andra pojkar som vill ha flickvän som är trevliga och som vill ha sex kan höra av sig till mig (Erika). Puss på er!
 
Johannas facebook: http://www.facebook.com/TBFTW
 

Sjukt dålig uppdatering!

Förlåt igen för ur kass uppdatering! Nu när skolan är i full gång hinner man inte blogga men vi lovar att försöka bättra oss! Puss


Älskar historia!

VARFÖR?
Jo för att det är intressant .. Lika intressant som min mumsiga lärare <3
Dock är han typ 40 och har fru och barn -.-' Men det hindrar inte mig;)
För vad Jag hört har kärleken ingen ålder ;)

Leksaksaffären.

Var på Leksaksaffären idag med Angelica och Madde. Madde skulle hitta en present till Nova som fyllde. Vid kassan såg vi dessa shot glas:


"Ångra sig kan man göra imorgon"

"Kan du fortfarande läsa denna text har du inte fått nog''
Hahahaha sköna ändå ju!
Slänger ut en bild på min sanna kärlek när Jag ändå är igång




Bio eller kolla film hemma?

Sitter och kollar på Eva och Adam serien och så är Annica och Jeremy på bio och försöker ha det mysigt, medans Adam Alex och Eva sitter hemma och kollar på film och har det mysigt. Tycker verkligen inte om bio , det är Skit segt! Kommer inte på något positivt med att gå på bio , bara negativa saker och här är dom :
* Massa folk som knapprar på popcorn m.m
*Finns alltid ett par som hånglar upp varandra och inte fan håller dom käften heller.
*Varför betala för att kolla på en film när man kan ladda ner en gratis?
*Man kan inte pausa när man vill

Det och MASSA mer orkar bara inte skriva. Någon annan som kommer på nåt? och vad tycker ni?
BIO eller FILM HEMMA?

Matte

Sprutade till denna bild


Fyfan!

Fyfan för att sova ensam! Känns Skit konstigt att ligga själv i en säng! Detta gillas inte :( Måste tvätta bort sminket också blää glömde det ...



Ermahgerd


M U M S!








Förlust!

Ja vårat älskade Hammarby förlorade med 2-1 .. Vet inte vad jag tyckte om denna match. Har inget mer att säga utom:
 

Ska btw sova ensam idag vilket jag inte gjort på länge... Känns redan ensamt men aja! Ska fortsätta ta kort på mig själv :) Så här ser jag ut idag :





 

Forza Bajen!

Idag krossar vi bp och tar vi 3 poäng!


Svar på kommentar

Postat av: dg

du dissar ju bara alla, låter de inte ens få en chans på dig, du svarar aldrig på ett hej, du släpper VERKLIGEN inte in nya människor i ditt liv, så ja.. då blir det lite svårt va, det minsta du kan göra är att vara vänlig - en drabbad

 

Svar: Vad tråkigt att du känner så. Jag har jätte svårt för att släppa in nya människor för jag litar inte på folk och jag hatar att vara känslosam, Jag svarar ofta på "hej", kanske inte om du smsar eller skriver på facebook för jag HATAR att smsa och chatta. Så att jag inte svarar behöver inte bero på dig. Så gör ett nytt försök så ska jag vara vänligare :)


Haha!

Tänkte visa hur jag ser ut nu efter operationen, det är inte så jätte farligt. Har en kompresser och tejp men det kan jag leva med!


Frågestund?

Ska vi ha en frågestund? Verkar vara många som har frågor men när man väl har frågestund frågar ni inget haha..(?) Ni får ju absolut vara anonyma. Well, vi gör väl ett försök. Ni har på er att fråga till imorgon fram till 00.00 :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Secret crush

Någon jag verkligen är kär i och som verkligen gör mig lite små kåt är Peter Jöback! Och ja, jag vet att han är bög, men riktigt sexig ändå! MUMS
  <3



Jag är kär <3

Ligger här i soffan och kollar på Underbart är kort och blir så kär i dom. Så himla små och söta♥

Dagens haff!

Förlåt för kass uppdatering idag :( Lovar att vi ska skärpa oss!
 
Josefine Johansson är en skit snygg brud som går i min klass! Behöver jag skriva något annat? Hon är sjukt snygg och riktigt trevlig och rolig. Hon är singel och har en kropp som en gud, så pojkar vad väntar ni på? ;)
 
Andreas Nilsson är en skön pojk, riktigt snygg och bra i sängen! Han är singel och som vi skrev bra i sängen så killar och tjejer lägg till honom på facebook ;)
 
Sara Sjösten är en snäll flicka med sinne för humor vad jag minns, jag har inte träffat denna snygging på väldigt länge! Men jag vet att hon är snygg och att hon är singel ;)
 
Oliver Österberg är en riktigt rolig kille som jag absolut skulle ligga med om jag fick chansen! Han är super snygg och hans kropp är sexig. Han är singel, så tjejer vad fan väntar ni på? ;)

Operation

Tidsinställt inlägg

Nu när ni läser detta opererar jag mitt öga. Finally! 
 
Puss på er älsklingar, Erika

Att sova naken!

Att sova naken kan vara en av de skönaste sakerna som finns! Man känner sig så himla FRI! Sover jämt naken (utom när det sover flera stycken i samma rum eller när man sover över hos en pojke) Jag menar stackars hans mamma och pappa om dom kommer in på morgonen så ligger man där med rumpan i vädret! Då skulle dom ju tro/få reda på att man har gjort annat än sovit. Visst att man kan sova naken om dom inte är hemma. Men ja tror att ni förstår vad Jag menar?
Iallafall Jag sover oftast naken för det blir perfekt värme under täcket! Eller Jag sover med trosor iallafall när Jag sover med andra, vilket Jag gjort nu i typ 4-5 månader då Jag oftast sover med Angelica och Erika .
Kom hem till Angelica för em stund sen och nu ligger vi i sängen.
Men vad tycker NI? Att sova MED eller UTAN kläder?? Kommentera gärna :)
//Er nakenfis Johanie <3

Sex

Skulle färga håret så sprang runt i huset och letade efter en handduk jag redan färgat håret med, alla tjejer förstår vad jag menar hoppas jag. I alla fall så sprang jag in i min tvillingsysters rum och frågade om hon hade någon handduk och nej det hade hon inte, men trodde inte henne för jag antog att hon sa nej bara för att Niklas var där så jag klampar in och inser vad dom gör... Dom har sex. Så jag sa "Jaha okej" sen gick jag ut ur hennes rum.
 
Jag vill också ha någon att ligga med :) 
 

 
 

Haha!



Någon brud som känner igen sig?
Eller någon kille som haft en sån brud?;)

Sep. 16, 2012

Idag är det söndag! Då får man gråta och vara allmänt arg på livet!
Idag är Jag arg på alla Jävla tjejer som ställer krav på hur en kille ska vara! Inse att det inte finns perfekta pojkar!(Inga tjejer heller) Man kan inte kräva att nån ska vara perfekt om man själv inte är det. Alla har sina brister (gäller tjejer också). Inte konstigt att ni ligger hemma och gråter när ni väljer snubben som bara vill ligga med er och väljer bort dom snubbar som vill ha er föralltid.
Ni tjejer äcklar mig såå mycket. Sluta förvänta er så mycket av killar!
Skänker mina tankar till alla pojkar där ute som inte får ligga för att hälften av alla tjejer har blivit kissmongon .Tycker synd om er<3
Tycker även synd om er pojkar som inte bara är ute efter att ligga utan vill ha ett förhållande med en tjej och sedan blir friendzonade<3









Rolig och jävligt ondöig fakta om sex

  • Du förbränner hela 200 kalorier om du har sex i 30 minuter.
  • De flesta killar kommer inom sex minuter efter att de börjat ha sex
  • Att ha sex minst en gång i veckan kan sänka en människas risk för hjärtsjukdom med- 35%, stroke med 50% och diabetes med 40%
  • 73% av 70-åriga män är fortfarande sexuellt aktiva
  • Majoriteten att kolla på porr för första gången är vid 10 års ålder.
  • Enligt en studie visade det sig att det är ansiktsuttrycken som gör männen upphetsade
  • 75% av männen når alltid orgasm vid sex. För kvinnor är det 29%
  • 20% av de kvinnor som lever med sina pojkvänner har mer än en sexpartner
  • Forskning visar att män blir upphetsade av lukten av pizza, rostbiff och apelsin
  • Och Kvinnor tänder på doften av lakrits, gurka, lavendel och babypuder
 
 
 

Bäst!

Hade en jätte trevlig kväll och dag igår. Började med att fiska i 2-3 timmar. Jag fick ingen fisk haha :( Efter det drog vi hem till Matte och började fixa med maten! Grillat kött och potatisgratäng. Lät matkoman lägga sig och sen var planen badtunna och alkohol. Men blev bara (lite) alkohol för mig och Angie. Sen la alla sig i soffan och skulle kolla film men den ville inte funka så vi kollade bara tv. Tillslit var det bara Jag och Angie som kollade för dom andra gick in i rummet och kollade film. Efter en stund gick vi också in och la oss.
Nu blir det frukost :D
Bjuder på lite bilder från igår :)














Dagens haff!

Dagens första haff är Richard Sjögren "Sjöggan" han är världens snällaste person! Han är snygg och singel, men tyvärr så bor han i Småland :( Men om vi har några småländska läsare så tycker jag absolut att ni ska ge honom en chans ;) 
 
Angelica Nilsson är välrldens finaste och bästa vän, hon ställer alltid upp och är riktigt rolig! Hon är sjukt snygg och sexig och en riktig slyna! Hon förtjänar bara det bästa så är du ful med dålig personlighet så tänk inte ens tanken att tilltala henne! Jag älskar dig! <3
 
 
Des Jansson, hon är sjukt snygg, sjukt trevlig och rolig! Hon är singel och förtjänar bara det bästa! ;) 
 
Oskar Strömbäck är en riktig pudding. Skön grabb som är riktigt snygg, och han är singel så vad väntar ni på tjejer? ;) Han är hammarbyare också, drömkillen? Ja!
 
 
Det var sjukt svårt att välja ut 2 killar och 2 tjejer som skulle komma ut på bloggen eftersom att alla som gillade statusen på facebook var så snygga! Men tycker att jag lyckades bra, ni som inte kom med kommer säkerligen med någon annan gång! Puss från slynzen Piri & Johanie

Förlåt

Vill bara säga förlåt till alla mina kära vänner för att jag dissat er alla i helgen. Kände verkligen inte för att festa med någon utav er, förlåt. Men lovar att gottgöra er alla! 

Helgen har varit sjuk och jag med haha! I fredags var jag på fest i Odenplan som var helt galen! Sköna och snygga människor, fick några ragg haha men kände inte direkt för att ta hem eller följa med någon hem så det blev bara lite hångel. ;)
 
I lördags tänkte jag gå all in, frågade på facebook om någon/några sköna kompisar ville hänga med mig men ångrade mig direkt när alla började höra av sig så drog ut ensam igen, och tänkte ändå köra all in även fast jag var sjuk. Grymt bra drag, men skönt folk och träffade nog världens skönaste kille som var typ precis som mig fast mer kvinnlig hahaha! Hade så jävla kul tills mitt ex kom. Kvällen förstördes helt p.g.a massa bråk.. Åkte taxi hem och somnade som en stock vid 2 tiden. 
 
Nu är det depp söndag och jag orkar inte med folk så jag ska nog ligga hemma i min säng resten av dagen och kolla på Vampire Diaries! Juste jag är sjuk igen, började bli frisk men nej nu är jag sjuk. Puss på er

 

Matsäck!

Mannafrutti ,Cola, yoghurt och massa annat! och badass som man är snodde man en plastsked ;)

Kan berätta lite ändå

Tänkte berätta om igår kväll iaf!
Vi förade och fixade oss hos Matte. Sen åkte vi till festen och träffade massa trevligt folk. Kände mig inte full i början men det övergick snabbt. Hände en liiiiten olycka... Vad får ni gissa haha :D Åkte hem vid typ 01.30 och däckade nästan direkt och då bestämde sig Matte Micca och Robban att jävlas med oss. Ångest! Men jaja nu ska vi dra och F****:) Puss på er!

Godmorgon!

Står just nu och borstar tänderna..
Tänker inte berätta om igår för att Aa haha... men vi ska iaf ut och F**** nu!

Hejdå El Caudillo!

Okej jag ljög, det här är sista gången mina hästar stör denna blogg!
 
El Caudillo eller Calle som han kallas har varit mitt och min tvillingsysters sommarprojekt. Vi har ridit till honom och utbildat honom så gott vi kunnat denna tid han varit "vår". Dealen med hans ägare var att vi skulle lära honom mer och sälja honom så skulle vi dela 50/50 på dem pengar vi skulle få för honom. 
 
Han är den goaste häst jag någonsin mött, han har verkligen ett hjärta av guld och förtjänar nu en "egen" familj att fortsätta utvecklas med! Jag kommer verkligen sakna honom <3

Detta är ett tidsinställt blogginlägg så nu har han antagligen redan blivit hämtad av sin nya familj! Jag önskar er all lycka i framtiden med denna lille pojke!

Trött

Har nästan inte sovit något, men men får skylla mig själv. Just nu sitter jag i bilen på väg till stallet, idag åker Calle :(
Puss och kram nu ska jag sova lite i bilen


hur snygg?!

Hur snygg är inte denna brud! mmmm! Hon kommer snart till sthlm! så alla Stockholms pojkar får vara på sin vakt!

Sitter och spelar "Jag har aldrig" btw! Sköna människor det finns i Avesta ändå ju! kärlek till min kosken btw! som snart slut :(



en skön bild Jag hittade på 9gag idag ;)
puss/Johannie


Fuck yeah

Trött på att vara sjuk, nu drar jag ut och super, hör av er om ni vill göra stan osäker med mig! Puss på er från Erika


SKÅL!

Ska bara fixa klart mig sen blir det iväg på fiesta!!!! SKÅL FÖR BAJEN<3


Sol!!

Steker i solen! Varmt!

Värt inlägg!

A-town

Tjena mors!
Har varit på "stan" typ hela dagen!
Blev lite segt mot slutet men ja. Var i Dommarhags skolan(?) och hälsade på Angelicas vänner. Trevliga prickar är dom. När vi var klara där gick i och åt på sushi lovers där Jennifer jobbar. Gott som faen, delade på en "stor" sushi och på en kladdkaka bit.




Sen blev det att gå runt i lite affärer för att fördriva tiden.




Så kom Micca och dom till stan så vi väntade på att alla skulle göra det dom skulle. Och nu är Jag Angelica och Robban hos Robban och väntar igen, för Matte skulle mecka bil! ikväll blir det fest!
Skål i förväg alla alkisar där ute!



Mhm

Hört att folk jag inte känner snackar skit om mig och att det går massa dåliga rykten om mig. Jag känner typ såhär  angående det..
 
 
Puss på er från Erika

Dagens finger!

Dagens långfinger går till såkallade "vänner'' som endast ringer/hör av sig och frågar om man vet fest! Dom börjar med att skriva typ : hej hur mår du? saknar dig . Med andra ord smörar. Sedan kommer frågan: vet du fest! och då känner jag såhär: Fråga på direkten istället för att låtsas att ni saknar mig för det blir så Jävla "genomskinligt" när ni smsar på en fredag eller lördag och frågar hur Jag mår m.m!
Om Jag vill veta fest skriver Jag typ : "vad händer ikväll eller vet du fest?"
Så snälla "vänner" fråga direkt istället för att smöra:)
Någon som känner igen sig btw?
Puss!






Hissa och dissa

 
Pengar - Nu när vi sålt ena våran häst har jag cashat in ;) Det hissar vi!
 
Mina vänner - Jag älskar alla mina vänner, ni är världens bästa och ni ställer alltid upp för mig även fast jag är pain in the ass. Tack så mycket för att ni står ut med mig och stöttar mig, jag älskar er! <3
 
Hammarby - Hammarby får en fet hiss! Just nu ligger vi fyra i tabellen så jag håller tummarna för att vi i alla fall får kvala iår! HIssar hela Bajen familjen, finner inga ord för allt så ni får nöja er med det här lilla jag skrivit. Ni som är bajare förstår precis vad jag menar! Vi ger aldrig någonsin upp.
 
 
 
Att vara sjuk - Fy fan för att vara sjuk! Diss diss diss 
 
Pojkvänner - Nu dissar jag er killar som har flickvän som ni "älskar" men ändå skriver till andra tjejer och uppmanar dom att skicka lättklädda bilder och skriver att ni vill träffas och knulla osv. NEJ fy fan vad ni blir dissade!
 
Rökning - Usch! Nu dissar jag rökning, och allt som har med det att göra. Jag håller på att sluta röka och hoppas verkligen jag lyckas! Håll tummarna för mig! 
 
Folk som använder ordet orre - Haha kom igen?! Orre är en fågel? Och vad fan menar ni när ni springer runt och kallar folk orrar? Seriöst, ni låter som riktiga idioter. Dissar även er som använder ordet hora, det finns inte alls många horor i vår ålder, just sayin'. Och ni som går runt och kallar folk för hora för att den legat med en kille, eller för att den sög av någon, eller för att den har uringad tröja eller korta shorts. Jag är ganska säker på att man inte är hora då. Puss på er :)
 Det här en en orre
 

Vackraste<3

Kärlek till Mattes vägg<3

Och kärlek till mitt älskade Hammarby<3














Tack!

Tack så Jävla mycket Erika för denna bild! Min morgon kunde inte bli mysigare<3



Tacos!

nu har vi ätit det blev tacos :D
Aja bjuder på lite bilder från Turkey<3
















Ang Dagens haff!

Ang Dagens haff så kommer vi börja med det när vi gjort lite flera inlägg och fått fler besökare. Det blir roligare då.
Så nu vet ni :)


Bjuder på en söt liten bild på mig och prinsessan! /Johannie

Framme

Vi kom fram typ vid 18.30 tror Jag, lämnade våra saker hos Matte och åkte direkt till Robert för att lämna katterna och vänta på att grabbarna skulle dra och träna. Så nu sitter vi här och kollar på Simpsons ochväntar fortfarande, är hungrig men sen blir det middag :D
Haha onödigt inlägg men men!
puss på er!









Off we go!

Nu ska vi bara äta sen sätter vi oss i bilen mot Avesta för att göra staden osäker! 
Stressar som fan u så heipa!

Planer för idag

Att vara hemma och va sjuk är nog det tråkigaste som finns för det finns verkligen ingenting att göra! Så jag har städat mina rum haha, och tro mig det gör jag aldrig om jag inte måste! Möblerade även om i mitt vardagsrum + flyttade sängen i sovrummet, kan visa bilder sen om jag kommer ihåg :)

Har även fått en operationstid nu, på måndag händer det äntligen! Skriver mer om det och varför sen.

Ikväll ska jag till stallet, Magi ska ridas och Calle ska ridas, vaccineras och lasttränas. På lördag morgon halv nio hämtas Calle och han kommer inte längre vara "min" :( Kommer sakna honom så mycket! Bjuder er kära läsare på lite hästbilder men lovar att det inte kommer hända igen :*


Min ena häst Magi och min andra El Caudillo (Calle)

Usch fy blä

Godmorgon på er, Erika här! Jag är fortfarande sjuk och det suger verkligen, väntar även på att få ny operationstid till
mitt öga. :( Får hoppas att jag är frisk till helgen så att jag kan festa ;)

Puss på er


Godmorgon!

Fortfarande sjuk men det skiter jag i! För ikväll blir det Avesta.
Har kollat på Eva och Adam sen 08.30 imorse haha! 
Nu ska jag duscha och göra det man gör i duschen, sen bjussar Carro på frukost så jag och Angelica ska upp dt!
Vi hörs sen alla fans!
Puss. /Johannie




In The park

Tjenis tjenis micropenis!
Förstår att ni saknat oss;) haha
Idag är Jag sjuk, så gick ner till donken med Marie och Angelica.
Dagen rullade på segt som
Fan. Vid 15.30 drog Jag och Angelica upp till Carro och Niclas för att lämna Angelicas katt puss








Saknat oss?

Hejsan alla fans och haters! Saknat oss? Dumt att fråga när vi vet att svaret är självklart!
 
Det var exakt ett halvår sedan vi senast bloggade och sedan dess har det hänt hur mycket som helst! Vi har massa roliga, pinsamma och tråkiga saker att berätta. Så följ våran blogg igen! :* Puss 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu